Νέα παράταση για τη Μήδεια του Παπαϊωάννου

Πολύ καλά νέα με επιπλέον εμφανίσεις για τις δύο πολύ ενδιαφέρουσες παραστάσεις χορού που είχαμε ξεχωρίσει και προτείνει από το καλοκαίρι.

ΜΗΔΕΙΑ (ΠαπαΪωάννου)

mhdeia4

Μήδεια, Παπαϊωάννου

Η ανασκευασμένη Μήδεια του Παπαϊωάννου στο Παλλάς, παίρνει και δεύτερη παράταση! Έτσι οι παραστάσεις θα συνεχιστούν από 10 Δεκεμβρίου μέχρι και 11 Ιανουαρίου (πάντα από Τετάρτη μέχρι Κυριακή). Θυμίζω ότι σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα οι παραστάσεις θα είχαν τελειώσει μέχρι 3 Οκτωβρίου (!), αλλά βέβαια όπως και στην περίπτωση του «2» η προσέλευση του κόσμου ήταν τέτοια που έπρεπε να παραταθούν. Όσοι προσπάθησαν να βγάλουν εισητήριο ξέρουν για τι πράγμα μιλάω: υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την παράσταση από εντελώς διαφορετικά κοινά για εντελώς διαφορετικούς λόγους (από πραγματικούς φίλους του χορού μέχρι… γνωστούς και διάσημους, όλοι θέλουν να περάσουν από το Παλλάς) – δείτε το κείμενο του Νίκου Ξιδάκη στην Καθημερινή: «Μήδεια στο Παλλάς, χωνευρήρι αντιφάσεων»

Όμως η Μήδεια παραμένει η πιο επιτυχημένη δουλειά του Παπαϊωάννου και σαν τέτοια και μόνο η στήλη την προτείνει ανεπιφύλακτα. Και βέβαια δεδομένης της παράτασης, ευκαιρία να βρείτε καλύτερες θέσεις σε φθηνότερα εισητήρια, μιας και οι τιμές γενικά είναι αρκετά υψηλές.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:

Μήδεια: η παράσταση της Χρονιάς!

Παπαϊωάννου: ο σημαντικότερος καλλιτέχνης της γενιάς μας;

 

ΚΛΥΤΑΙΜΝΗΣΤΡΑ (Martha Graham Dance Company)

Κλυταιμνήστρα, Martha Graham Dance Company

Επίσης μια παράσταση που είχαμε προτείνει από την αρχή: αφορά την αναβίωση της ιστορικής παραγωγής της Martha Graham (από το 1958!), η οποία ξεκινάει από την Αθήνα (παγκόσμια πρώτη) και μετά θα κάνει το γύρο του κόσμου. Τα εισητήρια για τις 3 παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής εξαντλήθηκαν (23, 24, 25/10) και έχουν προστεθεί 2 μεσημεριανές παραστάσεις: Παρασκευή 24/10 & Σάββατο 25/10 στις 15:00 με ακριβώς την ίδια παράσταση συντελεστές αλλά φθηνότερα εισητήρια. Εισητήρια υπάρχουν και όπως είπαμε από την αρχή αυτή είναι μια πολύ αξιόλογη παράσταση, τρέξτε! ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ MARTHA GRAHAM

Belbo

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s