Αντιπαθώ καλλιτέχνες τύπου Shapplin

Δυστυχώς το Μέγαρο όσο πάει πολλαπλασιάζει τις ατυχείς επιλογές. Η πολυδιαφημισμένη συναυλία του Μαρτίου ήταν η… Emma Chapplin. Προφανώς κομμάτι ενός πλάνου για να προσεγγίσει ένα πιο νεανικό κοινό, το Μέγαρο δυστυχώς έχει αρχήσει να ξεφεύγει από την αρχική του επιταγή (να φέρει δηλαδή τον πολύ κόσμο κοντά στη σοβαρή μουσική) κάνοντας πιο εύκολες αλλά δυστυχώς μάλλον βαρετές επιλογές, γιατί η Shapplin είναι απλά μια σούπα από πράγματα που έχετε ξανακούσει, ξαναζεσταμένα και σερβιρισμένα με τρόπο που δε θέλετε ν’ ακούσετε.

Αντιπαθώ καλλιτέχνες τύπου Shapplin γιατί απλά δεν προσφέρουν τίποτα καινούργιο, διαφορετικό ή απλά ενδιαφέρον. Ένα ωραίο κορίτσι η Shapplin κάνει τις πιο προβλέψιμες κινήσεις στη showbiz: βγάζει τα ρούχα της σιγά σιγά, σε ατμοσφαιρικές μαυρόασπρες φωτογραφίες, δείχνοντας λίγο απ’ όλα για να τραβήξει τα βλέμματα. Μετά «νερώνει» κατά τα άλλα συμπαθητικές άριες με beat που το μόνο που κάνουν είναι να καταστρέφουν την ατμόσφαιρα για να μπορέσει να τα ακούσει ένα εφηβικό κοινό (που ποτέ όμως δεν θα το κάνει γιατί έτσι κι αλλιώς θ’ ακούσει κάτι εντελώς διαφορετικό) και μετά επιλέγει σοβαροφανείς χώρους τύπου Μεγάρου για να διατηρήσει μια κάποια εικόνα… αλλά εμάς που ψάχνουμε το αυθεντικό, γιατί μας αφορούν όλα αυτά;

Belbo

Advertisements

2 responses to “Αντιπαθώ καλλιτέχνες τύπου Shapplin

  1. Δεν μας αφορούν καθόλου…
    Αφορούν μάλλον τον Νταλάρα που είχε κάνει και «συνεργασία» (δηλ. αρπαχτή…)

  2. Ναι, ναι! Επίσης με εκνευρίζουν όλες οι εφημερίδες και περιοδικά που αναπαράγουν τα δελτία τύπου και την παρουσιάζουν σαν κάτι ιδιαίτερο, γιατί δεν είναι.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s