Δεν βρήκα καλύτερο τρόπο να υποδεχτώ την άνοιξη

από τη φωτογράφηση της Scarlett Johansson για τη D&G. Για όσους (πραγματικά περίεργους σαν κι εμένα) αναρωτιούνται, ο φωτογράφος είναι ο Mondino.

Advertisements

3 responses to “Δεν βρήκα καλύτερο τρόπο να υποδεχτώ την άνοιξη

  1. My dear Belbo

    Άσχετο αλλά οφείλετε μια κραυγή έστω απελπισίας έναντι του χόλυγουντ-χλαμύδα. Καλά εμείς ,το χρησιμοποιούμε μόνο για δίαιτα (βλέποντας τέτοια σιχαμένα trailer κάνουμε να φάμε μια-δυο μέρες), ωστόσο οι νεότεροι ταυτίζονται κι εν συνεχεία αμφισβητούν και την κληρονομιά που κουβαλούν. Την σχέση του Περσέα με την Τιτανομαχία ούτε ο Σπίλμπεργκ δεν θα μπορούσε να επινοήσει..Αν είναι δυνατόν όχι μόνο να προβάλλονται αλλά και να ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ τέτοιου μεγέθους ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ (..300, τροιες κλπ)!!

    Cutglass

  2. Η Σκάρλετ καλά θα κάνει να γυρίσει καμιά ταινία της προκοπής και να αφήσει τις φωτοφραφήσεις για χρήματα..!Κακία..!we love scarlet.

  3. Cutglass, ειλικρινά δεν ασχολούμαι καθόλου με τέτοιες ταινίες: μπορεί να έχουν ένα ενδιαφέρον για παιδιά δημοτικού αλλά μέχρι εκεί, προσωπικά επιλέγω να τα αγνοώ.

    Academy, μα τι λέτε συνεχίζει ακάθεκτη, τελευταία μάλιστα τα πήγε εξαιρετικά και στο θέατρο, πέρα από όμορφη είναι και πολύ ταλαντούχα, να τα λέμε συχνότερα, φιλικά,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s