Τρέφω μια απεριόριστη συμπάθεια για losers τύπου Charlie Sheen

charlie_sheen.jpg

Όσο αδιάφορη μου είναι η "γκλαμουράτη" ζωή των σταρ όταν είναι στα πάνω τους, τόσο με συναρπάζουν οι στιγμές που φαίνεται να τα χάνουν όλα και μένουν ολομόναχοι. Έχει μια τραγικότητα αυτή η κατάσταση, ιδιαίτερα όταν αποφασίζουν να τα βάλουν με όλους και με όλα, χωρίς να υπολογίζουν τίποτα.

Σαν τον συμπαθέστατο Charlie Sheen (που δεν είναι κακός ηθοποιός): τον έχουν παρατήσει όλοι, τον απέλυσαν από τη σειρά ("two and a half men") και τα μέσα τον έχουν βάλει στη γωνία και τον πυροβολούν χωρίς έλεος. Εντάξει, έχει τις αδυναμίες του αλλά υπάρχει μια απίστευτη υποκρισία στο να τον κατηγορούν τα ίδια μέσα που τον εξέθρεψαν τόσα χρόνια, αντί να τον στηρίξουν τώρα που έχει πέσει κάτω.

Κι έτσι το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι όντως winner όπως θέλει να λέει ο ίδιος, απλά και μόνο γιατί αποφάσισε να μην το βάλει κάτω και να μην παίξει την υποκριτική παράσταση της "μεταμέλειας" όπως τόσοι πριν απ’ αυτόν,

κι εγώ μαζί του!

Belbo

Advertisements

2 responses to “Τρέφω μια απεριόριστη συμπάθεια για losers τύπου Charlie Sheen

  1. Θέλω να συμφωνήσω και να υποκύψω στη γοητεία του άγριου παιδιού που συνεχώς υποτροπιάζει αλλά απ’ την άλλη δε νομίζω να συμφωνούσα αν ήμουν μία από τις κακοποιημένες συντρόφους του.
    Τα ΜΜΕ είναι πάντα αδηφάγα και παντού. Ετσι και στον Charlie Sheen.
    Μπράβο του που ο ίδιος δεν τα παρατάει (απ’ ό,τι έμαθα προσελήφθη αμέσως σε άλλη εκπομπή) αλλά μήπως να κοίταζε και το προβληματάκι που έχει με το μακρύ χεράκι του, το οποίο δε λέει να σταματήσει να πέφτει με δύναμη σε όλες τις συντρόφους του και να τις στέλνει στο νοσοκομείο?

  2. Mary, καμιά αμφιβολία ότι είναι ένας άνθρωπος γεμάτος προβλήματα, αποφεύγει όμως την υποκρησία και το φαρισαϊσμό κι αυτό είναι που μ’ αρέσει, φιλικά,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s